Close

Miehistön vahvistukset

04 Aug Posted by in Merielämää | 2 comments
Miehistön vahvistukset
 

Veneessä on aina tilaa hyville tyypeille! Kesän 2012 aikana vierainamme olivat Henriette tytärtensä Helenen ja Josefinen kanssa, Liisa, Jarno ja Harri.

Henriette

Tanskalaiset Henriette, Helena ja Josefine viettivät muutaman aurinkoisen päivän kanssamme Kööpenhaminassa. Henriette on Hannan vaihto-oppilasvuoden ystävä vuosien takaa.

Helena and Josefine

Liikkeelle emme tällä porukalla päässeet, mutta viihdyimme sitäkin paremmin Pienen Merenneidon vieressä Langelien satamassa.

Liisa

Hannan sisko Liisa viihtyi seurassamme Kööpenhaminasta Kieliin. Lissu on ollut aiemminkin purjehduslomilla kanssamme ja jaksaa ainaisesta pahoinvoinnista huolimatta olla reippaana mukana (ainakin 14h yöunien jälkeen 😉 ).

Jarno

Ari kolusi nuorena Suomenlahden saaria serkkunsa Jarnon kanssa. Nyt saimme Jarnon vieraaksemme viikoksi Hollantiin välille Delfzijl – Amsterdam. Jarno kunnostautui erityisesti sulutushommissa ja siltavahdin puukengän metsästyksessä.

Harri

Arin veli Harri on kokenut merenkävijä, jonka piti alunperin tulla avustamaan Biskajan ylitykselle. Valitettavasti Harrin työkiireet eivät antaneet myöten sään aiheuttamalle viivästykselle. Harri sai silti yli 400 mailia Englannin kanaalia vyönsä alle matkalla Dover – L’Aber Wrac’h ja hoiti hienosti kohdalle osuneet yövahtivuorot 3m aallokossa.

Kiitos kun olitte mukana tärkeällä matkallamme sekä erityiskiitos lasten viihdytysvastaavina toimimisesta! Kaisla ja Kaius saivat nauttia heille erityisen tärkeiden aikuisten seurasta.

Miehistön vahvistukset 2

Myös Kanarialla ja Välimerellä saimme nauttia sukulaisten ja ystävien seurasta:

Heti saavuttuamme Lanzarotelle, Hannan veli Mikko perheineen (Virpi, Joel, Tea ja Aamu) tuli syyslomalle Fuerteventuralle. Säiden takia yhteinen aika saarilla jäi vähäiseksi, sillä jäimme jumiin Madeiralle pariksi viikoksi. Kun vihdoin saavuimme, vietimme mukavan päivän veneellä Isla Los Lobosin lahdessa ankkurissa ja Correlejon rannalla.

Tea, Kaisla ja Aamu

Tea, Kaisla ja Aamu Fuerteventuralla.

Virpi

Virpi Corralejon rannalla.

Mikko ja Joel

Joel ja Mikko Corralejossa.

Arin isä Jorma ja veli Harri

Arin isä Jorma ja veli Harri Gomeralla.

Tuula-mummi

Tuula-mummi Gigantesissa.

Jouluna Arin äiti, isä ja veli tulivat lomailemaan Teneriffalle ja vietimme Gigantesin satamassa ikimuistoisen jouluaaton kovassa tuulessa. Miehet lähtivät vielä joulupurjehdukselle San Sebastianiin Gomeralle.  Gomerasta tulikin Kanarian lempipaikkamme.

Kaisla ja Liisa Gomeralla.

Kaisla ja Liisa Gomeralla.

Hannan Liisa- sisko tuli Gomeralle viikoksi. Silloin ei purjehdittu – eikä se tainnut Liisaa kovasti haitata ; ). Kiertelimme saarta autolla ristiin rastiin. Liisalla oli lennot Teneriffan eteläiselle kentälle ja Los Christianoksesta pääsi kätevästi San Sebastianiin ja takaisin.

Kaislan hyvä ystävä ja balettikaveri Kirsti ja tämän äiti Anu tulivat Teneriffalle helmikuussa.

Kiertelimme saarella autolla ja kolmannelta penkkiriviltä kuului taukoamaton kikatus ; D. Purjehtimaan ei päästy tälläkään porukalla erittäin tuulisen viikon vuoksi, mutta hauskaa oli maissakin.

Espanjan Costa del Solille ja Blancalle tuli Arin äiti seuraksemme. Lapset saivat vaihteeksi roikkua mummissa vanhempien sijaan ja maileja taittui reippaasti vajaassa parissa viikossa.

Kaisla ja Kirsti tällä kertaa merenneitoina.

Kaisla ja Kirsti tällä kertaa merenneitoina.

Kaius ja Anu nauttivat takimmaisen penkin kikatuksesta.

Kaius ja Anu nauttivat takimmaisen penkin kikatuksesta Teneriffalla.

Ystävämme Minna ja Petu tulivat Italiaan seuraksemme ja vietimme kerrassaan mahtavan purjehdusviikon Napolinlahdella. Heillä oli lennot Roomaan ja pidimme jännitystä yllä kyytiintulopaikan suhteen viimeiseen asti. He tulivat Ponzan saarelle, johon pääsivät Anzion kautta lautalla. Napolinlahdella vietimme aikaa Napolissa, antiikkisessa Pompeijissa sekä roomalaisessa kylpylässä. Lapset ikävöivät jo Minnaa ja “Mörköä”!

Petu ja Minna

Petu ja Minna Pompeijissa.

Kiitos, oli ihanaa jakaa tätä kokemusta meille tärkeiden ihmisten kanssa!

 • Twitter
 • Facebook
 • E-Mail
 • LinkedIn
 • Windows Live
 1. Kalle08-06-12

  Moi
  Teillä on ehkä paras Suomalainen blogi ikään.
  Mielenkiinnolla seurataan.

  Kelejä!

  Sy Johanna

 2. sytalisman08-07-12

  Moi Kalle,
  Keskinkertaiseen pyrittiin, mutta priimaa pukkaa 😉 No ei vaan, kiitos paljon ystävällisistä sanoista!

  Terv
  Hanna ja Ari