Close

Camaret sur Mer, Ranska

08 Aug Posted by in Kohteet | Comments Off on Camaret sur Mer, Ranska
Camaret sur Mer, Ranska
 

Camaret sur Mer on luonnostaan loistavan suojainen satama lähellä avomerta, Brestiin johtavan väylän suuaukolla. Kylän edustalla on satama, jolle luvataan 2m syvyyttä. Port du Noticissa on vieraspaikkoja, mutta siellä näkyi vain meidän venettämme pienempiä aluksia, joten emme uskaltautuneet sinne. Hieman ennen kylää on syvempi Port Vauban satama, jossa lähes kaikki ponttoonit ovat vieraille varatuja (paitsi # 1).

K&K Camaretin kylän edustalla

Satama on kaupungin operoima ja sen valitettavasti huomaa palveluiden laadusta. Suihkutilat olivat kamalat, sijaitsivat tunkkaisessa kellarissa ja olivat lisämaksulliset. Port Vaubanista oli aika pitkä matka palveluiden luokse, eikä esimerkiksi ruokavarastojen täydentäminen onnistu täällä kovin helposti. Kumiveneilevä purjehtija kyllä löytää mm. kalakauppoja ja leipomoita kylän rannasta. Port Vaubanin rannassa oli sydäntäsykähdyttävän näköinen kalastuslaivojen hautausmaa. Vaikka kylä oli todella kaunis, emme viihtyneet yhtä iltaa pitempään sataman hinta-laatusuhteen vuoksi.

  • Twitter
  • Facebook
  • E-Mail
  • LinkedIn
  • Windows Live