Close

Viisi kuukautta vesillä

06 Nov Posted by in Merielämää | 1 comment
Viisi kuukautta vesillä
 

Saavuimme “talvehtimisalueillemme” Kanarialle. Olemme Lanzarotella kuukauden, josta vuorovedoin “lomalla” marraskuisessa Suomessa. Lapset pääsevät katsomaan isovanhempia ja vanhoja kavereita. Jatkamme Lanzaroten jälkeen muiden saarten kiertelyä. Päivittelemme blogia eri saarten osalta harvakseltaan. Tarkoitus on nauttia saarista leppoisasti, ehkä saaden niistä toisenlaisen kuvan kuin tavallisemmilla turistimatkoilla.

Lanzarote häämöttää horisontissa auringon noustessa

Viisi kuukautta merellä on ollut henkisesti mielenkiintoinen matka. Olemme sopeutuneet vähäisiin neliöihin ja keinuvaan kotiin erinomaisesti. Elämänasenne on leppoistunut, kävelyaskel hidastunut. Maailman kauneus on korostunut.

Kissanpäiviä

Kiireisen arjen Suomessa näkee nyt hyvin erilaisessa valossa.

Onko purjehdus sitten elämäntehtävämme? Ehkä ennemminkin osa sitä.

  • Twitter
  • Facebook
  • E-Mail
  • LinkedIn
  • Windows Live
  1. Kalle11-07-12

    Blogin päivityksia odotellessa 🙂

    syJohanna