Close

Las Galletas, Teneriffa

19 Dec Posted by in Kohteet | 2 comments
Las Galletas, Teneriffa
 

Las Galletas on hieman nukkavieru kaupunkipahanen Teneriffan etelärannikolla San Miguel marinan lähettyvillä. Valitsimme paikan sillä perusteella, että voisimme löytää hieman normaaliakin elämää golf-kenttien ja turistikauppojen sijaan. Ja löytyihän sitä. Laavakivinen ranta tosin oli isketty täyteen toinen toistaan luontaantyöntävämpiä kuppiloita, mutta muuten kylästä löytyi hyvät palvelut, leikkikenttiä ja paikallista tuntua. Satama oli kuvankaunis ja rauhallinen, mutta valitettavasti etelätuulilla suojaton. Sininen satamarakennus tuo persoonallisuutta paikkaan ja sen kattoterassi palveli täydellisesti circuit-treenipaikkana. Kuten Santa Cruzissakin, tässäkin satamassa suihkuvedet lämmitetään aurinkopaneeleilla. Ajoitus on tärkeää, jos haluaa välttyä saamasta kylmää vettä niskaansa.

 • Twitter
 • Facebook
 • E-Mail
 • LinkedIn
 • Windows Live
 1. Mika Piiroinen12-22-12

  Hyvää ja rauhaisaa Joulua ja hyvätuulista alkavaa purjehdusvuotta!

 2. sytalisman12-22-12

  Samoin teille ja onnea ensi kauden reissuille!