Close

Castellammare di Stabia, Italia

25 Jun Posted by in Kohteet | Comments Off on Castellammare di Stabia, Italia
Castellammare di Stabia, Italia
 

Halusimme päästä ihailemaan Napolin ja Vesuviuksen eteläpuolella sijaitsevaa arkeologista Pompeijia, joten siirryimme Marina di Stabiaan Sorrenton itäpuolelle. Pompeijiin on vain 10 minuutin taksimatka satamasta.

Marina di Stabian pramea satamakonttori.

Marina di Stabian pramea satamakonttori.

Marina di Stabia on isolla rahalla tehty marina, johon oli kai aikoinaan suunniteltu myös ostoskeskuksia ja muita palveluita. Palvelu oli erinomaista ja sai ollakin 100:n euron satamamaksua vastaan. 10 euroa oli lisäksi minimimaksu sähköstä. Taisimme kuluttaa sitä vajaalla kahdella eurolla. Ormeggiatorit olivat tehokkaita. Satamassa oli lähinnä paikallisia veneilijöitä, kuten muuallakin Napolinlahdella.

Parasta marinassa oli upea näkymä Vesuviukselle.

Parasta marinassa oli upea näkymä Vesuviukselle.

Castellammare di Stabian kylä on kaukana marinasta, eikä sataman lähistöllä ole juuri mitään nähtävää, jos ei rujoa, hylättyä teollisuusaluetta lasketa. Söimme hienosti yacht clubilla kun muitakaan ravintoloita ei lähistöllä ollut. Hintava ateria oli erittäin maittava.

Kioskeissa myytävä itruuna"sohjo" piristää kuumia päiviä mukavasti.

Kioskeissa myytävä sitruuna”sohjo” piristää kuumia päiviä mukavasti.

  • Twitter
  • Facebook
  • E-Mail
  • LinkedIn
  • Windows Live