Close

Veneilykauden käynnistelyä

25 May Posted by in Merielämää | 1 comment
Veneilykauden käynnistelyä
 

Osallistuminen Suurten vesien seilorit- tapahtumaan tänä viikonloppuna sai ajatukset palaamaan työasioista veneilyfiiliksiin.  Oli kiva vaihtaa kuulumisia erittäin kokeneiden veneilijöiden kanssa ja loistava sään johdosta tuntui kuin olisi jo etelässä. Kiitos Hannulle ja Tiinalle Arin kyyditsemisestä veneellä Kotkasta Helsinkiin! Jo ensi viikolla Ari lentää Turkkiin Talismanin luo ja muu miehistö seuraa perässä (kunhan vene on taas purjehduskunnossa ; )

marmaris

 

Klikkaa linkkiä Suurten vesien seilorit – tapahtumassa 24.5.2014 Kotkan Merikeskus Vellamossa pidettyyn esitelmäämme:

ESITELMÄ

 

 

 

  • Twitter
  • Facebook
  • E-Mail
  • LinkedIn
  • Windows Live
  1. Hannu Laurila05-26-14

    Kyllä tästä kyyditsemisestä ilo oli meidän puolella! Siellä Kotkassa oli niin paljon muitakin purjehtijoita, että ei ehtinyt Aria kunnolla “tentata”! Samoin nämä hoskin tapahtumat ovat menneet niin, että ne missä Ari on ollut paikalla, eivät sattuneet meidän kohdalle. Nyt oli siihen tilaisuus kun oli tämä puuduttava “moottorimarssi”! Kiitos vielä kerran laadukkaasta esitelmästä Kotkasta ja mukavaa kesää Talismanin miehistölle