Close

Serçe Limani, Turkki

16 Jun Posted by in Kohteet | Comments Off on Serçe Limani, Turkki
Serçe Limani, Turkki
 

Serçe on täydellinen ankkurilahti 24 mailia Marmariksesta etelään. Kapean ja hieman vaikeasti maisemasta erottuvan suuaukon jälkeen lahti aukeaa suureksi laguunimaiseksi alueeksi. Pito on hyvä hiekassa. Hiekkakohdat erottaa hienosti turkoosina vielä 15m syvyydessäkin. Lahdessa oli ihanaa uida virkistävässä vedessä. Kaiuskin uskaltautui sylissä veteen – vielä viime vuonna syvä merivesi pelotti liikaa.

WP_20140614_005Lahdessa on myös ravintola, jota on kehuttu pilottikirjoissa, mutta tällä kertaa halusimme testailla grillin toimivuutta talven jäljiltä. Illalla jostain paikalle pölähti pikkuveneellä kaupustelija, jolla oli kyydissä manteleita, hunajaa ja käsitöitä. Veneestä katsottuna matalakasvustoinen rannasta nouseva vuorenrinne houkutteli aamulenkille. Lenkki jäi melko lyhyeksi kun piikkipensaat, terävät kivet ja pörriäiset himmensivät rinteen kiehtovuutta. Soutelu ja aamu-uinti tyynellä ja kuvankauniilla lahdella korvasi sen täysimääräisesti.

  • Twitter
  • Facebook
  • E-Mail
  • LinkedIn
  • Windows Live