Close

Syrjäinen Ayios Evstratios, Kreikka

16 Jul Posted by in Kohteet | Comments Off on Syrjäinen Ayios Evstratios, Kreikka
Syrjäinen Ayios Evstratios, Kreikka
 

Matkalla Lesvokselta Pohjois-Sporadeille, yövyimme Ayios Evstratioksen syrjäisellä saarella. Sijaintinsa vuoksi tämä oli aikoinaan koettu sopivaksi paikaksi karkoitetuille poliittisille vangeille.

SONY DSCSatamaan rakennetiiin parhaillaan parempaa aallonmurtajaa, joten ankkuroimis- ja laituritila oli vähissä. Onneksi emme saaneet ankkuria heti pitämään sillä kohta paikan yli jyräsi iso nosturi proomun kyydissä. Saimme sen sijaan ängettyä veneen lauttalaiturin viereen pieneen tilaan uittamalla. Sieltä ei sitten ollutkaan asiaa pois sillä autolautta veti yöksi kiinnitysköyden veneiden eteen. Lautta lähti kuitenkin jo kuudelta seuraavana aamuna, jonka perään kaikki paikalla olleet kolme venettä lähdimme.

SONY DSCKylässä oli pari tavernaa, joissa ei mitään menuja tunnettu: tarjolla oli mitä sattui sinä päivänä mamma laittamaan. Hyviä täytettyjä tomaatteja oli laittanut. Kylässä oli muutenkin jännä fiilis.

Ihana biitsi takasi lapsille pulikointia ja aikuisille tiukan petanque matsin.SONY DSC

  • Twitter
  • Facebook
  • E-Mail
  • LinkedIn
  • Windows Live