Close

Viiri Espoon Kippareiden diplominjakotilaisuudesta

06 Jun Posted by in Merielämää | Comments Off on Viiri Espoon Kippareiden diplominjakotilaisuudesta
Viiri Espoon Kippareiden diplominjakotilaisuudesta
 

Kävin valmistelukiireiden keskellä pokkaamaassa Avomerilaivurin diplomin Espoon Kippareiden tilaisuudessa Espoon Nuottarannassa. Kyllähän diplomi olisi joskus tullut perille postitsekin, mutta halusin sen silti mukaani, sen verran työteliäs kurssi Tähtitieteellinen merenkulkukurssi oli ollut. Toinen syy miksi halusin hieman herkutella kurssin päätöksellä, oli se että alustavien tulosten mukaan olin saanut kurssista täydet pisteet! Olin itseasiassa hieman ylpeä pisteistäni, koska näin sain lisää oikeutusta kaikille teknisille apuvälineille, joita olin veneeseen laittanut, kun kerran pisteiden perusteella osasin jotain myös “analogisesti”.

Tilaisuus oli oikein mainio ja se alkoi Meripelastusseuran Espoon yhdistyksen pelastusaluksen, Mikrolog II:n esittelyllä. Pidin veneestä sekä esittelijöistä ja alus vaikutti hyvin ammattimaiselta pitkälti lentokonemaisine ohjaamoineen.

Tilaisuudessa diplomit jaettiin kaikille kuluneen vuoden aikana hyväksytysti laivurintutkinnon suorittaneille saaristo-, rannikko- ja avomerilaivureille. Tilaisuuden lopuksi kaikki täydet pisteet ansainneet saivat Espoon Kippareiden uuden viirin, sekä ohjeet viirin käytöstä. Kun kerran aion lennättää kohteliaisuuslippuja oikean saalingin alla, täytyy ilmeisesti vetää toinen lippunaru vasemman saalingin alle jos haluan käyttää tätä, tai Suomen Valtameripurjehtijoiden viiriä.

Ari

 

  • Twitter
  • Facebook
  • E-Mail
  • LinkedIn
  • Windows Live