Close

Kristianopel

29 Jun Posted by in Kohteet | Comments Off on Kristianopel
Kristianopel
 

Kesäaamuinen vieras

Kristianopeliin Kalmarsundissa pysähdyimme kelin masentamana. Emme olleet henkisesti varautuneet hakkaamaan ihan niin kovaan vastatuuleen korkeahkossa aallokossa, joten päätimme pysähtyä nukkumaan yön hyvin.Oli juhannuspäivä, joten Kritianopelin kauniiseen ja idylliseen kylään oli kertynyt paljon veneilijöitä. Saimme kuin saimmekin viimeisen poijupaikan. Satamamaksu oli 35 jalkaiselta 180kr/yö ilman sähköä. Kylässä oli massiivinen kivikirkko, lapsille mukava leikkikenttä, pieni ravintola/kahvila ja suuri leirintäalue karavaanareille baareineen. Satama tarjosi erinomaisen suojan läntiseltä tuulilta ja merenkäynniltä, vaikka näyttikin mereltä käsin melko avoimelta paikalta. Alue on matala ja kivinen, joten Kristianopeliin pitää ajaa kieli keskellä suuta. Lähdimme seuraavana aamuna lasten vielä nukkuessa liikkeelle, joten emme päässeet ihastelemaan lähistöllä laiduntavia lehmiä tai aluetta ympäröivää kivimuuria.

 

  • Twitter
  • Facebook
  • E-Mail
  • LinkedIn
  • Windows Live