Close

Lapset osallistuu

04 Jul Posted by in Lapset | Comments Off on Lapset osallistuu
Lapset osallistuu
 

Kaisla ja Kaius ovat todella kiinnostuneita osallistumaan arkipäiväisiin töihin veneellä. Tiskausvuorosta taistellaan ahkerasti, vaikka 3-v:n jäljiltä saa vielä olla usein kuivaamassa koko keittiötä. Pölynimurin lapset ristivät heti “Pölykissaksi”, ja leikki voi alkaa… Innokkaampia siivoojia saa hakea! Veneellä on aika helppo saada askareet kuulostamaan jänniltä. Ruoanlaittoon osallistutaan mielellään niin kuin kotonakin. Vesitankkien täyttöä tehdään porukalla siten että ensin kolmistaan vedetään letkut veneeseen ja sitten yksi lapsi tarkkailee vesitankin mittaria ja toinen täyttää tankkia.

Itse veneilyyn lapset osallistuvat vielä aika vähän. Köysien pyörittäminen rullalle purjehduksen jälkeen on kuitenkin heidän hommiaan. Toki joskus “autetaan” vetämään köysiä ja Kaisla käy laskemassa ja nostamassa lipun. Pikkuhiljaa osallistuminen kasvaa ja lapset oppivat kuin huomaamatta uusia taitoja.

  • Twitter
  • Facebook
  • E-Mail
  • LinkedIn
  • Windows Live