Close

Symi, Kreikka

16 Jun Posted by in Kohteet | 2 comments
Symi, Kreikka
 

Symin satamassa kaveri halusi  “viis euroo” ja toivotti “tervetuloa” selvällä suomenkielellä. Autolautat aiheuttivat tuttuun tapaan levotonta heiluntaa myöhään iltaan asti, muutenhan paikka on ihan mahtava.

SONY DSC

Olimme ensimmäistä kertaa rantakadun varrella keula-ankkurilla perä vilkasta katua vasten. Ei haitannut vaikka suomalaisia ollaankin ;). Seuraavan aamun manooverit helpottuivat huomattavasti kun ankkurivintturi hoitaa suurimman työn.

Symin satama on uskomattoman kaunis. Pastellinväriset talot rinteessä tuovat mieleen Italian upeimmat kohteet. Pieni turistijuna kuljettaa keskustasta jonkin matkaa rinnettä ylös ja palaa samaa reittiä takaisin. Hevoskyydilläkin saarta voisi kiertää. WP_20140615_016Hyviä tavernoja riittää koko rannan matkalta. Ruokavarastoja sai täydennettyä hyvissä supermarketeissa ja aamulla rantakadun leipomosta haetut fetapiiraat maistuivat miehistölle. Kiva paikka päivämatkalle! SONY DSC

 • Twitter
 • Facebook
 • E-Mail
 • LinkedIn
 • Windows Live
 1. Hannu Laurila06-17-14

  Tervehdys purjehtijat!
  Taas on hienoja kuvia ja muutenkin mukavaa “päivitystä”! Mekin käytiin 2003 vuokraveneellä Symillä. Tosi upea paikka, hienoimpia satamia mitä Kreikassa on nähty!
  Meillä täällä pikkuhiljaa valmistaudutaan juhannukseen. Tänä aamulla Myyrmäessä oli neljä (4!)astetta lämmintä. Eli hyvä ajoitus teiltä tuon lähdön suhteen. Ei tässä mitenkään katkeraa olla, mutta taisitte viedä lämmön mukananne…

 2. sytalisman06-17-14

  Terve Hannu!
  Symi todellakin oli erittäin positiivinen yllätys! Jep, onhan täällä ollut hieman lämpimämpää kuin siellä Suomessa ;)Nyt siirryimme Ionian rannikolle Bodrumista pohjoiseen ja säätila muuttui huomattavasti kosteammaksi. Ari kiittää vielä viimeisestä!