Close

Aurinkoiset läksiäiset

09 Jun Posted by in Merielämää | Comments Off on Aurinkoiset läksiäiset
Aurinkoiset läksiäiset
 

Perjantaina 8.6.2012 vietimme pienen sukulais- ja ystäväporukan kanssa läksiäisiä Suomenlinnassa. Oli lämmin ja aurinkoinen päivä keskellä vähemmän kaunista viikkoa. Aivan täydellistä siis. Kaisla ja Kaius leikkivät vähän vauhdikkaampaa vesisotaa Harri sedän kanssa koko laiturin mitalla (anteeksi muut veneilijät…) Harri vetää aina täysillä, ja niin nytkin. Kaisla totesi sodan jälkeen ettei ollut edes tiennyt, että vesipyssyillä saa ampua toisia ihmisiä. Vettä valuvat lapset olivat väsyneitä, mutta todella onnellisia.

Aamulla ennen läksiäisiä vene oli vielä kuin pommin jäljiltä. Viimeinen lasti kamaa oli tuotu sisälle myöhään edellisiltana. Kaikki edelliset lastit oli järjestelty siististi kaappeihin ja lokeroihin ja varastolistat mm. kuivaruoasta oli kirjattu, mutta tämä kuorma päätyi vielä vapaana oleviin (miten niitä riittääkin?) kammioihin vähemmän järjestelmällisesti matkalla Lauttasaaresta Suomenlinnaan, jotta vieraat mahtuivat sisään vain muutamia minuutteja myöhemmin. Onpahan tänäänkin ollut jotain tekemistä…

Uimataso lähes hörppäsi vettä kun kannelle kiipesi porukkaa vähän reilummin. (Jo pelkästään varusteiden painosta vesilinja on laskenut viitisen senttiä.) Kiitos kaikille, jotka tulitte piipahtamaan ja niillekin, jotka ovat muuten hengessä mukana! Ihana alku matkalle.

Varapärekin saatiin kyytiin (kiitos “Ala-Mäkelät” ja Kolarit), joten tästä oli hyvä jatkaa tuoreruokaostoksille ja huomenna Porkkalan suuntaan. Täksi illaksi oli luvassa 14m/s päin näköä, johon emme vapaina ihmisinä halunneet lähteä pilaamaan erinomaisia fiiliksiä. Matka jatkuu Porkkalasta kelien salliessa Gotlantiin, josta todennäköisesti seuraavat päivitykset!

  • Twitter
  • Facebook
  • E-Mail
  • LinkedIn
  • Windows Live