Close

Merenkäynnin sivuvaikutuksia

21 Jun Posted by in Merielämää | Comments Off on Merenkäynnin sivuvaikutuksia
Merenkäynnin sivuvaikutuksia
 

Matka Visbystä Byxenkrokiin oli sen verran pomppivaa menoa, että paha olo tuli kaikille paitsi Kaiukselle. Kaisla varsinkin oli huonona. Kaisla ei aikaisempina vuosina ole kärsinyt lainkaan merisairaudesta. Tällä kertaa metrinen aallokko oli liikaa. Parin tunnin unet kannella ja Sea Band – rannekkeet auttoivat kuitenkin hyvin ja paha olo väistyi lähes kokonaan loppumatkaksi. Kaius ei ollut merenkäynnistä moksiskaan, vaan katseli tyytyväisenä salongissa Bamse-nalle DVDtä, söi banaaneja ja  vointia kannelta huhuiltaessa nosti peukkua ylös iso virnistys naamalla. Äiti sen sijaan joutui ojentautumaan meren puoleen puolelta päivin…

Toivottavasti merenkäyntiin on nyt totuttu tämän matkan osalta, sillä sehän ei meidän reittisuunnitelmalla ole vähenemään päin. Pahoinvoinnin varalle sekä aikuisille että lapsille on mukana Sea Band rannekkeita sekä aikuisille tavallisia matkapahoinvointipillereitä. Lapsille pahoinvointipillereitä ei suositella ja lääkärin määräämistä Scopoderm-laastareista on aika huonoja kokemuksia. Ne vaikuttavat voimakkaasti keskushermostoon ja sumentavat mielestäni kokemusta vähän turhan paljon.

  • Twitter
  • Facebook
  • E-Mail
  • LinkedIn
  • Windows Live